Live Vocal Technique chat

Denne rare Korona-tiden har åpnet noen nye og uventa dører for meg. Dida Robbert fra Belgia inviterte meg til en live-sending hvor jeg fikk lov til å snakke om sangteknikk i kor – ett tema jeg virkelig brenner for.

Live Vocal Technique chat

Én kommentar til “Live Vocal Technique chat”

  1. Så interessant! Jeg skal fortsette å se på det du publiserer!
    I koronatiden valgte jeg å studere litt: Ledelse- og talentutvikling. I forbindelse med det må jeg levere oppgaver om behov som motivasjon til …hva som helst… og jeg valgte jo å skrive om sang som eksempel. Tenkte kanskje du kunne synes dette er interessant:
    bloggheikaynytt.blogspot.com
    http://www.heikaymusic.de

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *