Om

Dette er meg, Ingrid:

En lidenskapelig, levende og engasjert dame. Jeg jobber som sangpedagog, sanger, kordirigent, produsent og synger i Småting

Jeg bor i Porsgrunn kommune – i en liten perle som heter Brevik langs Telemarkskysten, sammen med mann og tre barn. I huset mitt tar jeg imot sangelever og har øvelser med mindre grupper og ensembler.

Hva jeg kan tilby deg:

 Går du med ett ønske om å finne din stemme – med ditt uttrykk? Drømmer du om å synge av full hals og være trygg på stemmen din? Ønsker du å finne sang-gleden?

Da kan jeg hjelpe deg.

Sammen kan vi synge, leke, øve og forske fram din særegne sangstemme. Vi vil jobbe innenfor sunne sangtekniske rammer- gjennom Komplett Sangteknikk og du vil bli kjent med alle mulighetene stemmen din har!

Min erfaring:

Sangpedagog: Jeg har i mange år jobbet med sangundervisning. Jeg har erfaring med barn, ungdom og voksne, enetimer, grupper og kor.

Min utdanning er fra Hamar lærerhøgskoleUniversitetet i Oslo, og jeg har tatt 1-årig sangstudium ved Complete Vocal Institute i København. I tillegg har jeg administrasjon og ledelse fra Høgskolen i Vestfold.

Fra høsten 2016 er jeg instruktør i Norges Korforbunds prosjekt «Stemmen som instrument».

Jeg underviser etter Complete Vocal Technique sine prinsipper.

Sanger: Jeg opptrer i små og store anledninger året rundt; lokale konserter, turneer via Rikskonsertene og den kulturelle spaserstokk, jubilantfester, dåp, bryllup og gravferder. Jeg har også vært med på ulike innspillinger; som korist eller som sanger.

Småting spiller musikk for små barn og lekne voksne og består av Erik Damberg (gitar), Andrè Kassen (saksofon) og meg på vokal.  Småting fikk Riksokonsertenes anbefaling for barnehagekonserten vår i 2013. Vi har gitt ut 2 CDer og har gjennomført 100-vis av konserter. Våren 2017 er vi igang med skolekonserter med forestillingen Tullerusk. 

Kordirigent: Jeg er utdannet musikk og korpedagog – og har siden 1992 dirigert ulike kor på Østlandet. Her er noen av korene jeg har dirigert:

Con Vocale , Canto Ammonia, Telemark kammerkor, Brumunddal korforening, Brumund songlag (som nå heter Brummundkoret ) , div prosjektkor (Musikal Musikal  , Korverket m.fl.) For tiden leder jeg barne-og ungdomskorgruppene i Bamble kulturskole.

Produsent: Gjennom min jobb i Bamble kulturskole er jeg produsent for teater- og danseforestillinger, samt andre større oppsetninger kulturskolen har. Jeg har også hatt produksjons- og regiansvar ved ulike kor- og korpskonserter.

Se full CV her.